top of page

våra gruppträningar

Vi ger dig gruppträning i så kallad
Small Group Training. I grupper av 8 till 12 stycken guidas du av våra coacher.
Vår träning passar alla oavsett tidigare erfarenhet och bakgrund.

För aktuellt schema klicka på länken 

Motivation, utveckling & resultat

grundstyrka

Vi arbetar i kontrollerat tempo för att bygga i styrka i alla positioner.
Basövningar blandas med isolerade övningar under 45 och 60 min pass. Fokus är fullt rörelsemönster med god teknik. 

skivstång

Vi arbetar med skivstänger och utmanar oss med olympiska lyft som ryck och stöt, knäböj, marklyft, frivändningar etc. Passet kräver att du har erfarenhet av lyften ovan. Saknar du detta går du på våra XF pass för att lära dig.

xf intense

Högintensiv träning innebär att vi arbetar med lite till minimal vila. Vilket tempo och vikter som används är individuellt, vilket gör att alla kan delta på sin nivå. Vi arbetar enskilt eller i team. På antal varv eller i antal minuter där vi kombinerar fria vikter med kroppsövningar eller pulshöjande cardiomaskiner.

functional
strenght

Svettigt, utmanade och roligt cirkelpass med fria vikter. Passet justeras enkelt och kan göras både lättare och svårare beroende på vilken nivå du är på.

core

När vi jobbar core så arbetar vi stabilitet, styrka och uthållighet för hela bålen. En stark bål ger möjlighet att utveckla kraft, ge bättre balans och minska besvär från en stillasittande vardag.

team hiit

Konditionsträning i team av två eller fler. Vi skiftar mellan högintensiva kroppsövningar och cardiomaskiner som rodd, cykel, stakmaskin och löpband. 
bottom of page