Vårt träningskoncept bygger på personlig träning i grupp. Vi anpassar träningen utifrån dina förutsättningar. Läs mer om våra medlemspass, vilka pass som funkar för alla och om något pass kräver mer träningserfarenhet eller vår Teknikkurs.

Träningen utgår från din funktion och nivå du har idag och tillsammans hittar vi vägarna för att nå dina mål.

XF Intense

Passet för dig som vill ha lite tuffare träning. Ett intensivt pass där du blir utmanad att prestera i högre tempo. I grundläggande övningar som anpassas efter din kroppsfunktion och nivå. Varje övning kan anpassas till olika svårighetsgrad.

xf

Functional Strenght

Passet för dig som behöver träna upp en grund. Grundläggande helkroppsträning för att skapa en stabil kroppsfunktion. Träningen anpassas utifrån dina förutsättningar.

basic

Spinning

Spinning är mycket effektivt för att öka både konditionen och förbränningen. Vi använder oss av olika intensitet under passen så att du får allsidig träning.

spinning

Skivstång

För dig som vill bli starkare och bygga mer muskler. Passet för dig som gillar att jobba old school, skivstång och vikter. Där olympiska lyft varieras med nya utmanande övningar för att öka din styrka och explosivitet. Kräver godkänd teknikkurs.

power

Performance

Ett funktionellt pass i hög hastighet som riktar sig mot dynamisk kontroll där du lär dig att kontrollera och utmana kroppen i alla lägen med fart och kraft.

 

flow

CoreHIIT

Passet för dig som älskar att köra bålstyrka. Passet körs med konditionsövningar med fokus på bål.

mcore

Utomhusträning

Vi arbetar tillsammans i grupp utomhus med kroppen som verktyg och använder enklare redskap stationsvis.

löpargrupp