top of page

Från 78kg till 91kg!

Januari månad är igång och vi ser fler motiverade nya människor än någonsin på gymmet just nu. Många droppar av efter någon månad, därför ger vi Samuel 5 min i rampljuset där han får berätta varför han äntligen fastnade på gymmet och hur han tänker kring hållbar träning.

Namn: Samuel

Ålder: 32 år


Hur länge har du tränat?

-Jag har hållit på fram och tillbaka sedan 18-års ålder men jag började seriöst för ca 3 år sedan.


Vad fick dig att börja träna?

-Jag var stressad och vilsen, jag behövde ta tag i mig själv och försökte få någon slags struktur i livet. Därav kontaktade jag Ingela.


Favoritövning?

-Marklyft, (coach instämmer😎).


Hatövning ?

-Hacksquat, (coach håller med även här).


Vad gör du när du inte är på fabriken?

-När jag inte är på gymmet jobbar jag som samordnare på ett LSS-boende, tiden jag får över försöker jag tillbringa så mycket som möjligt tillsammans med min sambo och mina två barn, det är givet för mig.


Din träning har varit väldigt inriktad på att bygga muskler, vad skulle du säga är det viktigaste för att lägga på sig muskelmassa?

-Det handlar om mat, sömn och träning, alla de delarna ska gå ihop. Om en faller bort så fungerar det inte, det handlar om disciplin.


Trackar du ditt näringsintag?

-Nej, jag har gjort men inte längre. Jag vet på ett ungefär hur mycket jag ska äta.


Hur har träningen påverkat dig om du tänker

hur ditt liv såg ut innan du började träna?

-Mest det mentala. Jag har aldrig mått så bra som jag gör idag.

Jag mår bättre och jag har mer struktur i mitt liv. Jag har hittat mitt sätt att bli av med negativ energi och ladda batterierna på, innan jag började träna seriöst fanns inte den strategin.


Vad är ditt största råd till den som vill börja träna?

-Sluta jämföra dig med andra och hitta ditt syfte! Var ärlig med dig själv om varför du vill börja träna, och när det blir jobbigt så kom ihåg ditt syfte. Det är det viktigaste för hållbarhet.


Vad får du din drivkraft ifrån?

-Jag har en vision om att styra mig själv livet ut och om jag ska göra det så måste det finnas välmående. Jag vill hålla i resten av mitt liv och att tänka så driver mig framåt. Det var som Ingela sa till mig "När du inte är sugen på att göra det, få det bara gjort". Typiskt Ingela.. 😂


Topp 5 på din bucketlist?

-Den här var jättesvår, men jag vill hålla igång fysiskt och psykiskt så länge jag kan, jag vill ta vara på tiden med mina barn och alltid finnas där ❤️, jag vill skriva en bok fast jag hatar att läsa, jag vill ha ett hus utan bolån!

263 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page