top of page

Första snön och första tävlingen på ingång

Det har varit mycket förändringar ett tag nu men ikväll faller första snön. Det känns ändå tryggt att ljusare tider närmare sig. För Engla Sjö väntar första tävlingen om några månader så vi passade på att ta några minuter i rampljuset.


Engla Sjö

Ålder: 21 år


Vem är Engla?

Jag skulle beskriva mig som driven, lojal och ärlig, vissa gånger för ärlig.


Hur länge har du tränat på Atletfabriken?

Har tränat på Fabriken till och från sen jag var 14-15år. Det var startskottet och introduktionen till ett gym för mig. Men sedan lite mer än 1 år tillbaka har jag tränat ”ordentligt” och hittat det jag gillar.


Favoritövning:

Marklyft, knäböj och bänk, måste jag välja en så är det knäböj.


Hatövning:

Hip thrust eller Latsdrag. Jag kräks. (Coachen noterar)


Vad gör du när du inte är på Fabriken:

När jag inte är på Fabriken så jobbar jag på Ica Maxi Vasa. Den tiden som finns efter jobb och träning är jag med familj och vänner. Älskar dock att vara själv så hänger mycket med mig själv också.


Du har gått och blivit oförskämt stark i styrkelyft, hur kom det sig att du började med det?

Jag har alltid tyckt att det ser så jäkla roligt ut med marklyft etc. Men har aldrig riktigt vetat hur man gör och varit lite feg. Men sen jag började träna seriöst för lite mer än 1 år sedan så fick jag tekniken visad för mig. Sen dess har minst ett av styrkelyften ingått i typ varje träningspass. Sen var det du, Ingela, som sa att jag borde tävla i det, visste knappt att man kunde det liksom.


Efter att vi har hängt ett tag nu så skulle jag beskriva dig som ödmjuk, disciplinerad, modig och med ett djup få 21 åringar besitter. 21 år! Vad vill du bli när du blir stor?

Tack!! Det värmer ❤️ Jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill bli. Jag skulle kunna tänka mig något inom träning, men hade också kunnat tänka mig att bli frisör eller polis, det är spridda skurar.2018 förlorade vi båda någon som stod oss nära. Du har sen dess övervunnit många hinder. Vad skulle du ge för råd till någon som kämpar just nu?

Råd till någon som kämpar just nu är att försöka acceptera det som är just nu och försöka finna dig i det. Det är okej att må dåligt och det är så viktigt att att få vara ledsen, det är lättare att komma vidare när du accepterar platsen du befinner dig i just nu. Och jag vill också säga, så klyschigt, att det blir bättre även fast man tänker att det inte finns på världskartan att det kommer bli det, så blir det bättre.


Ljug för dig själv och säg att det kommer bli bättre, tills det en dag är sant ❤️

Topp 5 på din Bucket list:

Oj jag är ingen dagdrömmare, jättesvårt!

Men något jag skulle vilja göra är att starta eget företag, inom vad vet jag inte. Plugga till lärare hade jag också velat göra. Skaffa hund en American Bully xl. Jag är en person som lever väldigt mycket i nuet och tycker det är svårt att tänka på sånt här.

193 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page