top of page

Förändring

Ägare Ingela Cedergren

Jag har fått nog.

Den totala respektlösheten mot mig, våra regler och Atletfabrikens inventarier är skrämmande! Nonchalansen när man slänger burkar och skräp i hela gymmet, är vårdslös mot utrustningen och avsiktligt förstör våra inventarier.


Den här kängan går till er föräldrar - att lära våra barn och ungdomar att våra handlingar leder till konsekvenser är en förutsättning för att vårt samhälle ska fungera.

Därför kommer vi ändra villkoren för våra ungdomskort. Från och med 1 december kommer era ungdomar under 16 år inte få träna utan att du som målsman är medlem. Era ungdomar kommer inte kunna fylla på sina kort själv på plats i fortsättningen.


Om problemet kvarstår kommer vi höja åldersgränsen till 18 år. Det kommer vara noll tolerans i fortsättningen om våra regler inte följs.


Jag kommer under veckan skicka brev till alla målsmän för medlemmar under 18 år med vilka villkor som gäller i fortsättningen. Jag förstår att det kommer vara en olägenhet för vissa och det kommer kännas orättvist men ni behöver ha koll på era ungdomar och det är dags att ni tar ert ansvar 💚


Frågor om detta hänvisas till min mail ingela@atletfabriken.se

173 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page